اخبار کوتاه

عناصر امنیتی دولت سوریه، یکی از نیروهای مقاومت به نام “راشد محمد سعید الفیصل” را در شهر البوکمال واقع در استان دیرالزور بازداشت کردند. رسانه‌های نزدیک به تحریر الشام، “راشد الفیصل” را از افراد نزدیک به گروه‌های مقاومت و ایران معرفی کرده‌اند. سی‌ان‌ان: هزینه عملیات نظامی آمریکا علیه یمن علیرغم تأثیر محدود، در کمتر از ۳ هفته به یک میلیارد دلار رسید. نیروهای امنیتی دولت سوریه، دو تن از نیروهای سابق دفاع وطنی را به اتهام حمل و نگهداری اسلحه و همچنین تلاش برای حمله به ایست بازرسی تحریر الشام در منطقه بستان الدور دمشق بازداشت کردند. امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق بازدید کردند. در جریان این بازدید توان رزمی و آمادگی دفاعی این یگان مورد ارزیابی عملیاتی قرار گرفت. در پی حمله راکتی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به پایگاه نظامی ناحل عوز در اطراف نوار غزه، آژیر خطر در شهرک ناحل عوز به صدا درآمد. طبق ادعای ارتش اسرائیل یک فروند راکت از نوار غزه به سوی ناحل عوز شلیک شد و این راکت توسط سامانه‌های پدافندی رهگیری شد.

«کاموف ۲۲۶» در آسمان تهران به پرواز درآمد+عکس

  • کد خبر : 10619
  • 22 مرداد 1396 - 12:21
«کاموف ۲۲۶» در آسمان تهران به پرواز درآمد+عکس

یک فروند بالگرد «کاموف ۲۲۶» به منظور انجام آزمایش‌های فنی و ایجاد شرکت مونتاژ این بالگرد، در آسمان تهران به پرواز درآمد. به گزارش اخبار جهادی،ابتدای امسال بود که شرکت بالگردسازی روسیه و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران یادداشت تفاهمی درباره ایجاد شرکت مشترک مونتاژ بالگردهای سبک کاموف ۲۲۶ یا آنسات به منظور استفاده […]

یک فروند بالگرد «کاموف ۲۲۶» به منظور انجام آزمایش‌های فنی و ایجاد شرکت مونتاژ این بالگرد، در آسمان تهران به پرواز درآمد.

به گزارش اخبار جهادی،ابتدای امسال بود که شرکت بالگردسازی روسیه و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران یادداشت تفاهمی درباره ایجاد شرکت مشترک مونتاژ بالگردهای سبک کاموف ۲۲۶ یا آنسات به منظور استفاده از این بالگردها در عملیات‌های امداد و نجات را امضا کردند.

لذا بر اساس این یادداشت تفاهم اخیرا یک فروند بالگرد کاموف ۲۲۶ تی بر فراز آسمان تهران رویت شده که به همراه یک فروند بالگرد ۲۱۴ بل در حال پرواز است.

در بالگرد ۲۲۶Ка- ملخ‌ها از شبکه‌هایی مانند خانه‌های زنبور عسل ساخته شده و روکش آن‌ها با آلیاژی از آلومینیوم است و این ملخ‌ها مجهز به سیستم الکتریکی برای جلوگیری از یخ زدن هستند.

به انتهای بدنه بالگرد دو تیر نصب شده که در روی آنها بالچه‌هایی برای تغییر حرکت مسیر بالگرد تعبیه شده است. همچنین برای استحکام و سبکی وزن بالگرد این تیرها را از جنس کامپوزیت کربن ساخته‌اند. محل بار این بالگرد را هم به شکلی طراحی کرده‌اند که در مدت زمان ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می‌توان آن را جدا کرد و برای موارد خاص تغییر داد و آماده کرد.

در مدل مسافربری این بالگرد محلی برای ۶ نفر مسافر برای شرایط بیزینس کلاس و یا ۸ نفر مسافر برای شرایط اکونوم کلاس در نظر گرفته شده است و در مدل باربر این بالگرد توانائی حمل بار تا ۱۵۰۰ کیلوگرم دارد و در مدل بالگرد نجات جای دو برانکارد دو طبقه، محلی برای پرستار و پزشک و وسایل مورد نظر همراه در نظر گرفته شده است.

از این بالگرد برای حمل بارهای حجیم هم می‌توان استفاده کرد و برای جابجا کردن بارهای به صورت آویزان در زیر بالگرد، جرثقیلی در نظر گرفته شده است که اغلب در انواع پروژه‌های ساختمانی و شرکت‌های نفتی برای مونتاژ و حمل قطعات کاربرد دارد.

پرواز بالگرد روسی بر فراز تهران

سیستم ارابه فرود مجهز به چهار چرخ ترمزدار بادی است که به داخل بدنه بالگرد جمع نمی‌شوند و برای به زمین نشستن به صورت نرم شاسی بالگرد مجهز به فنر و کمک فنر روغنی شده است.

کابین بالگرد مجهز به سیستم تهویه هوا و بخاری بوده و از راحتی مناسبی برای سرنشینان آن برخوردار است؛ هدایت این بالگرد توسط یک خلبان و یک کمک خلبان صورت می‌گیرد و با توجه به نداشتن ملخ دم بر عکس بالگردهای دیگر جابجایی و حمل و انتقال این بالگرد در مسافت‌های زیاد روی زمین توسط کامیون و واگن‌های قطار و یا توسط هواپیماهای باربر به راحتی انجام پذیر است.

در سال ۲۰۰۹ میلادی کارخانه کاموف مشابه بالگرد ۲۲۶Ка- را با نام ۲۲۶TКа- با تکنولوژی بهتری طراحی کرد و ساخت که از موتورهای توربوشفت فرانسویArrius ۲G با قدرت ۷۵۰ اسب بخار برخوردار است و ماکزیمم وزن برخاست بالگرد ۲۲۶TКа- بیشتر و تا ۴ هزار کیلوگرم افزایش پیدا کرده است و این مدل هم توانایی حمل ۸ نفر سرنشین را داراست.

بدنه این بالگرد لرزش کمتری نسبت به مدل قبلی دارد و از سیستم‌های هوانوردی جدیدی برای پرواز در آن استفاده شده است.

۲۲۶Ка- همانند Ка-۲۶ دارای دو موتور آلیسون ۲۵۰ با قدرت ۳۱۳ کیلو وات و فاقد ملخ و دم است. در این بالگرد تعادل از طریق دو ملخ اصلی هم محور که هر یک در خلاف جهت هم می‌گردند، حاصل می‌شود.

«کاموف 226» در آسمان تهران به پرواز درآمد

از فواید سیستم چرخش عکس العملی، دقت بالا در هنگام نزدیک شدن به زمین در مناطق محدود مانند عرشه کشتی است؛ همچنین این سیستم اجازه می‌دهد ملخ‌ها در اندازه کوچکتری ساخته شوند و قدرت مانور افزایش یابد.

Ka-226 دارای کابین تحت فشار جدا شدنی است که به سادگی قابل تعویض بوده و با برداشتن کابین این بالگرد، می‌توان از آن به عنوان یک جرثقیل هوایی استفاده کرد.

عمر Ka-226 در حدود ۱۸ هزار ساعت، زمان تعمیرات اساسی ملخ اصلی ۲ هزار ساعت و عمر مفید آن ۶ هزار ساعت در نظر گرفته شده که این ارقام ممکن است بیشتر هم شود.

منبع: دفاع پرس
لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=10619

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.