اخبار کوتاه

عناصر امنیتی دولت سوریه، یکی از نیروهای مقاومت به نام “راشد محمد سعید الفیصل” را در شهر البوکمال واقع در استان دیرالزور بازداشت کردند. رسانه‌های نزدیک به تحریر الشام، “راشد الفیصل” را از افراد نزدیک به گروه‌های مقاومت و ایران معرفی کرده‌اند. سی‌ان‌ان: هزینه عملیات نظامی آمریکا علیه یمن علیرغم تأثیر محدود، در کمتر از ۳ هفته به یک میلیارد دلار رسید. نیروهای امنیتی دولت سوریه، دو تن از نیروهای سابق دفاع وطنی را به اتهام حمل و نگهداری اسلحه و همچنین تلاش برای حمله به ایست بازرسی تحریر الشام در منطقه بستان الدور دمشق بازداشت کردند. امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق بازدید کردند. در جریان این بازدید توان رزمی و آمادگی دفاعی این یگان مورد ارزیابی عملیاتی قرار گرفت. در پی حمله راکتی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به پایگاه نظامی ناحل عوز در اطراف نوار غزه، آژیر خطر در شهرک ناحل عوز به صدا درآمد. طبق ادعای ارتش اسرائیل یک فروند راکت از نوار غزه به سوی ناحل عوز شلیک شد و این راکت توسط سامانه‌های پدافندی رهگیری شد.

اولین ناوشکن ارتش به “فالانکس ایرانی” تجهیز شد/ دفع حملات به شناورها با “سامانه دفاع نزدیک”

  • کد خبر : 16219
  • 27 مرداد 1397 - 12:04
اولین ناوشکن ارتش به “فالانکس ایرانی” تجهیز شد/ دفع حملات به شناورها با “سامانه دفاع نزدیک”

فرمانده نیروی دریایی ارتش از تجهیز اولین ناوشکن ایرانی به “سامانه دفاع نزدیک کمند”، خبر داد. امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به آخرین وضعیت ساخت سامانه دفاع نزدیک کمند (فالانکس ایرانی) گفت: هر شناور رزمی برای اینکه از خودش دفاع کند نیاز به چند لایه دفاعی دارد و […]

فرمانده نیروی دریایی ارتش از تجهیز اولین ناوشکن ایرانی به “سامانه دفاع نزدیک کمند”، خبر داد.

امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به آخرین وضعیت ساخت سامانه دفاع نزدیک کمند (فالانکس ایرانی) گفت: هر شناور رزمی برای اینکه از خودش دفاع کند نیاز به چند لایه دفاعی دارد و معمولا شناورها در مقابل  پرتابه‌ها و درمقابل سکوهایی که می‌خواهند آن را هدف قرار دهند، نیاز به یکسری تجهیزات دارد. برخی از آنها آفندی و برخی پدافندی هستند.

وی افزود: هر شناور برای اینکه در جنگ موفق باشد یکسری سلاح‌‌هایی دارد که دشمن را از دور هدف قرار می‌دهد و یکسری سلاح‌هایی هم دارد که اگر دشمن او را مورد هدف قرار داد، بتواند آن را خنثی کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: از جمله آن سلاح‌ها می‌توان به تجهیزات جنگ الکترونیک اشاره کرد که می‌تواند سکوهای دشمن را از دور دچار اختلال کند. یا پرتابه‌های هوشمند مثل موشک‌های کروز را منحرف کند و باز در لایه‌های مختلف، سامانه‌های توپخانه‌ای وجود دارد که موشک‌های کروز را از فاصله ۲۴ مایلی منهدم می‌کند. در یک لایه نزدیک‌تر، ابزار فریب دهنده‌ موشک‌ها مثل چف و … هستند و در نزدیک‌ترین لایه یعنی در فاصله ۲ کیلومتری، سامانه دفاع نزدیک قرار می‌گیرد.

دریادار خانزادی ادامه داد: از این فاصله (۲ کیلومتری)  هر هدفی که به ناو نزدیک شود، سلاح‌های هوشمند دفاع نزدیک با نواخت تیر بالا که معمولاٌ نواخت تیر آن بین ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ گلوله در دقیقه می‌باشد، هدف را منهدم می‌کند. “سامانه کمند” از این دست سامانه‌های دفاعی است. ساخت سامانه دفاع نقطه‌ای و دفاع نزدیک در دنیا در اختیار چند کشور بیشتر نیست که الحمدلله وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران به این توانمندی دست یافته و قطعاٌ به واسطه ابعاد و اهمیت و وزن شناورها، فعلا نیاز نیست که این سامانه روی هر شناوری نصب شود و بیشتر قرار است روی شناورهایی نصب شود که در آبهای عمیق و دور دست مأموریت انجام می‌دهند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه تست‌های ساحلی و دریایی سامانه دفاع نزدیک کمند، با موفقیت انجام شده است، گفت: این سامانه هم‌اکنون روی یکی از ناوشکن‌ها نیز نصب عملیاتی شده است و روی ناوشکن دوم هم به زودی نصب می شود.

انتهای پیام/

منبع:تسنیم

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=16219

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.