• امروز : یکشنبه - ۷ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 28 May - 2023

اخبار کوتاه

بر اثر انفجار خودرویی در محوطه پاسگاه پلیس برزه واقع در استان دمشق، یک نظامی سوری و چهار تن دیگر زخمی شدند. تحقیقات افسران سوری جهت کشف ابعاد این حادثه ادامه دارد. طبق اعلام منابع فلسطینی، شب گذشته، جلسه‌ای میان فرماندهان نیروی قدس سپاه پاسداران، حزب‌الله لبنان، لشکر چهارم ارتش سوریه، جهاد اسلامی، کتائب حزب‌الله، لواء القدس و کتائب سید الشهداء در ضاحیه قدسیا واقع در استان دمشق برگزار شد. گفته می‌شود فرماندهان جنبش حماس نیز برای اولین‌بار در این جلسه حضور یافتند. هم اکنون؛ پرواز پهپادهای جاسوسی ارتش ترکیه بر فراز شهر جندیرس واقع در استان حلب سوریه. مولوی نورالدین ازبک، عالم دینی میانه رو و از شخصیت های منتقد حکومت طالبان توسط افراد ناشناس (احتمالا مسلحین اداره اطلاعات طالبان) در شهرستان نهرین در استان بغلان ترور شد. گروه جبهه آزادیبخش بلوچستان (BLF) روز گذشته ۱۷ اردیبهشت ماه، کشته شدن یکی از فرماندهان خود به نام محمد عصا معروف به ملا ابراهیم را تایید کرد. این گروه در بیانیه‌ی خود ملا ابراهیم را فرمانده عمومی و مسئول عوامل این گروه در منطقه خاران و شور در ایالت بلوچستان پاکستان دانسته و علت مرگ وی فوت ناگهانی عنوان کرده است.

انفجارهای بغداد؛ مسأله‌ای امنیتی یا سیاسی؟

  • کد خبر : 8771
  • 10 خرداد 1396 - 15:46
انفجارهای بغداد؛ مسأله‌ای امنیتی یا سیاسی؟

اوضاع امنیتی این روزهای بغداد که با ۲ انفجار مرگ بار همراه بوده، بار دیگر این سؤال را مطرح می‌کند که ریشه نابسامانی امنیتی به خصوص در پایتخت عراق چیست؟ به گزارش اخبار جهادی، «علی حسن الفواز» نویسنده روزنامه «العالم الجدید» عراق در یادداشتی به انفجارهای اخیر بغداد پرداخته و این سؤال را مطرح کرده […]

اوضاع امنیتی این روزهای بغداد که با ۲ انفجار مرگ بار همراه بوده، بار دیگر این سؤال را مطرح می‌کند که ریشه نابسامانی امنیتی به خصوص در پایتخت عراق چیست؟

به گزارش اخبار جهادی، «علی حسن الفواز» نویسنده روزنامه «العالم الجدید» عراق در یادداشتی به انفجارهای اخیر بغداد پرداخته و این سؤال را مطرح کرده است که این انفجارها صرفا مسأله‌ای امنیتی است یا رنگ و بوی سیاسی نیز دارد؟

الفواز می‌نویسد: می‌توان گفت که این انفجارها در دو روز گذشته جزئی از درگیری با تروریست‌ها و عملیات آزادسازی موصل است، اما موضوع زمانی خطرناک می‌شود که بدانیم ارتباطی میان این انفجارها و مسائل سیاسی داخلی وجود دارد و به درگیری‌های جناح‌های سیاسی مرتبط است.

او می‌افزاید: برخی سعی دارند تا با ایجاد یک جو سیاسی-امنیتی متشنج بر اوضاع سیاسی تأثیر منفی بگذارند که در این باره می‌توان به برخی فعالیت‌ها و کنفرانس‌های مشکوک از سوی برخی نیروهای سیاسی اشاره کرد که در آنها درباره نقش سیاسیشان در بعد از ۲۰۱۸ و مرحله ما بعد داعش سخن می‌گویند یا بحث دعوت از ورود طرف‌های خارجی برای ضمانت مشارکتشان در قدرت تحت بهانه‌های فرقه‌ای یا سیاسی را بررسی می‌کنند.

همچنین اوضاع امنیتی فعلی مسأله جدیدی نیست و علی رغم گفته وزارت کشور و فرماندهی عملیات بغداد و نهادهای امنیتی این اوضاع همچنان وجود خواهد داشت که می‌توان آن را به پیچیدگی‌های اوضاع امنیتی و شکست برخی برنامه‌های امنیتی از جمله مدیریت اشتباه پرونده پناهندگان مرتبط دانست. پناهندگانی که در میان آنها تروریست‌ها نیز توانسته‌اند در قالب هسته‌های خاموش به بغداد نفوذ کنند.

این کارشناس عراقی می‌افزاید: آن‌چه در منطقه «الکراده» و «الشواکه» رخ داد انعکاس این بحران امنیتی و سیاسی است و نیازمند اقدامات عملی و واقعی است و باید به سمت هماهنگی میان تمامی نهادهای امنیتی به خصوص در بحث مربوط به راههای ورودی به بغداد، حرکت کنیم.

او با بیان اینکه گذرگاههای ورودی به عراق به محل فساد تبدیل شده است خواستار بازرسی از این گذرگاهها و ایستگاهها شد تا میزان ناکارآمدی در مدیریت آنها مشخص شود.

منبع:فارس

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=8771

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.