اخبار کوتاه

عناصر امنیتی دولت سوریه، یکی از نیروهای مقاومت به نام “راشد محمد سعید الفیصل” را در شهر البوکمال واقع در استان دیرالزور بازداشت کردند. رسانه‌های نزدیک به تحریر الشام، “راشد الفیصل” را از افراد نزدیک به گروه‌های مقاومت و ایران معرفی کرده‌اند. سی‌ان‌ان: هزینه عملیات نظامی آمریکا علیه یمن علیرغم تأثیر محدود، در کمتر از ۳ هفته به یک میلیارد دلار رسید. نیروهای امنیتی دولت سوریه، دو تن از نیروهای سابق دفاع وطنی را به اتهام حمل و نگهداری اسلحه و همچنین تلاش برای حمله به ایست بازرسی تحریر الشام در منطقه بستان الدور دمشق بازداشت کردند. امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق بازدید کردند. در جریان این بازدید توان رزمی و آمادگی دفاعی این یگان مورد ارزیابی عملیاتی قرار گرفت. در پی حمله راکتی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به پایگاه نظامی ناحل عوز در اطراف نوار غزه، آژیر خطر در شهرک ناحل عوز به صدا درآمد. طبق ادعای ارتش اسرائیل یک فروند راکت از نوار غزه به سوی ناحل عوز شلیک شد و این راکت توسط سامانه‌های پدافندی رهگیری شد.

اسپایک؛ غنیمتی از جنگ ۲۰۰۶ که حزب‌الله به ایران فرستاد

  • کد خبر : 30446
  • 08 اسفند 1402 - 21:18
اسپایک؛ غنیمتی از جنگ ۲۰۰۶ که حزب‌الله به ایران فرستاد
یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان، چگونگی غنیمت گرفتن سلاح اسپایک و انتقال آن به ایران در جریان جنگ ۲۰۰۶ میلادی را تشریح کرد.

به گزارش اخبار جهادی، یکی از فرماندهان یگان ضد زره حزب الله لبنان در گفتگو با شبکه المیادین، روند چگونگی به غنیمت گرفتن موشک اسپایک اسرائیلی و انتقال آن به ایران در جریان جنگ ۲۰۰۶ را توضیح داد.

وی در این گفتگو اظهار داشت: “در سال ۲۰۰۶، نظامیان اسرائیلی موشک اسپایک خود را رها کرده و از مواضع خود عقب‌نشینی کردند. رزمندگان حزب الله این موشک را به غنیمت گرفته و به جمهوری اسلامی ایران منتقل کردند. این سلاح یکی از مدرن‌ترین سلاح‌های ضد زره در جهان به حساب می‌آید.”

ویدیو: توضیحات فرمانده میدانی حزب‌الله در خصوص انتقال موشک اسپایک به ایران

این فرمانده میدانی حزب‌الله با اشاره به جزئیات این موشک گفت: “این سلاح با چند مشخصه فنی از جمله وجود دوربین در سر موشک متمایز می‌شود. هنگامی که یک نفر موشک را پرتاب می‌کند، می‌تواند آنچه را که موشک می‌بیند، ببیند و هدف را انتخاب کند. وجه تمایز این سلاح عدم نیاز به هدف قابل مشاهده در مقابل آن است. پس از پرتاب موشک، مجاهد می‌تواند هدف را در حالی که پشت خطوط و نامرئی است، انتخاب کند. ما سلاحی داریم که نیازی به دیدن مستقیم هدف ندارد. اولین شلیک این سلاح، انهدام یک تانک مرکاوا در سایت المطله است. ما با این سلاح به تعدادی هدف حمله کردیم. دشمن این اطلاعات را از سربازان خود پنهان می‌کند تا تحت تأثیر قرار نگیرند و میدان را ترک نکنند.”

منظور فرمانده لبنانی از در اختیار داشتن این موشک و هدف قرار دادن تانکهای اسرائیلی با آن، موشک ضدزره ایرانی الماس است. همانطور که گفته شد، موشکهای ضدزره الماس از روی موشک ضدزره اسرائیلی اسپایک مهندسی معکوس شده و ساخته شد و اکنون در اختیار رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان است.

موشک ضدزره تاپ اتک الماس با قابلیت “شلیک کن و فراموش کن”، سلاحی پرکاربرد و بسیار موثر برای حمله به اهداف زرهی، استحکامات و نفرات دشمن محسوب می‌شود و تاکنون در سه نمونه الماس-۱، الماس-۲ و الماس-۳ توسط وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: دانش نظامی: موشک ضدزره الماس

انتهای پیام/

منبع: تحولات جهان اسلام

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=30446

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.