اخبار کوتاه

عناصر امنیتی دولت سوریه، یکی از نیروهای مقاومت به نام “راشد محمد سعید الفیصل” را در شهر البوکمال واقع در استان دیرالزور بازداشت کردند. رسانه‌های نزدیک به تحریر الشام، “راشد الفیصل” را از افراد نزدیک به گروه‌های مقاومت و ایران معرفی کرده‌اند. سی‌ان‌ان: هزینه عملیات نظامی آمریکا علیه یمن علیرغم تأثیر محدود، در کمتر از ۳ هفته به یک میلیارد دلار رسید. نیروهای امنیتی دولت سوریه، دو تن از نیروهای سابق دفاع وطنی را به اتهام حمل و نگهداری اسلحه و همچنین تلاش برای حمله به ایست بازرسی تحریر الشام در منطقه بستان الدور دمشق بازداشت کردند. امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق بازدید کردند. در جریان این بازدید توان رزمی و آمادگی دفاعی این یگان مورد ارزیابی عملیاتی قرار گرفت. در پی حمله راکتی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به پایگاه نظامی ناحل عوز در اطراف نوار غزه، آژیر خطر در شهرک ناحل عوز به صدا درآمد. طبق ادعای ارتش اسرائیل یک فروند راکت از نوار غزه به سوی ناحل عوز شلیک شد و این راکت توسط سامانه‌های پدافندی رهگیری شد.

نهاجا چگونه هواپیمای ایلوشین را اورهال کرد؟ +عکس

  • کد خبر : 11630
  • 06 مهر 1396 - 9:59

فرمانده پایگاه هوایی شیراز گفت: درجریان اورهال هواپیمای ایلوشین توانستیم هر ۴ موتور هواپیما و بیش از ۲۰۰ قطعه الکترونیکی آن را تعمیر کنیم. به گزارش اخبار جهادی،۲۱ شهرویورماه سال جاری  متخصصان پیشکسوت و جوان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، برای نخستین بار عملیات اورهال (بازآماد) یک فروند هواپیمای ایلوشین را در پایگاه شهید دوران […]

فرمانده پایگاه هوایی شیراز گفت: درجریان اورهال هواپیمای ایلوشین توانستیم هر ۴ موتور هواپیما و بیش از ۲۰۰ قطعه الکترونیکی آن را تعمیر کنیم.

به گزارش اخبار جهادی،۲۱ شهرویورماه سال جاری  متخصصان پیشکسوت و جوان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، برای نخستین بار عملیات اورهال (بازآماد) یک فروند هواپیمای ایلوشین را در پایگاه شهید دوران شیراز به اتمام رساندند.

تمام مراحل تعویض و تعمیر قطعات این هواپیما که بیش از سه سال زمینگیر بوده و برای تعمیر اساسی آن باید متخصصان کشور سازنده این کار را انجام می‌دادند، توسط نیروهای توانمند داخلی انجام شده است.

در همین رابطه گفت‌وگویی با امیر سرتیپ دوم خلبان منصور محمدی فرمانده پایگاه هوایی شهید دوران نهاجا، جزئیات و اقدامات صورت گرفته برای اورهال (باز آماد) این هواپیمای ترابری ایلوشین ۷۶ متلعق به این نیرو در پایگاه هوایی شیراز را جویا شدیم؛ در ذیل متن کامل این مصاحبه را بخوانید:

 لطفا جزئیاتی از چگونگی برنامه ریزی برای تعمیر این هواپیما را بفرمایید. آیا در مسیر این تعمیرات از کمک‌های خارجی هم استفاده کردید؟

– امیر محمدی: با توجه به گذشت حدود ۲۰ سال از عمر این هواپیما،‌ باید به مراکز تعمیراتی اعزام می‌شد و به‌دلیل وجود تحریم‌ها این اعزام صورت نگرفت، بنابراین ما دستورالعمل‌های مربوط به تعمیر این هواپیما را تهیه و به تصویب مسئولان نیروی هوایی ارتش رسانده و روند تعمیر و اورهال این هواپیما را آغاز کردیم.

 اورهال این هواپیما چه مدت طول کشید؟

– امیر محمدی: مدت زمان انجام این اقدامات حدود یک سال و ۴۸۰۰۰ نفر ساعت به طول انجامیده‌ است البته با کاری که ما انجام دادیم یک سال به عمر خدمتی این هواپیما اضافه شد و با انجام دوباره آن یک سال دیگر به عمر خدمتی آن افزوده خواهد شد.

امیر محمدی فرمانده پایگاه هوایی شیراز

 آیا روی موتورهای این هواپیما هم تعمیراتی انجام دادید؟

– امیر محمدی: در رابطه با تعمیر ۴ موتور این هواپیما، دستورالعمل جداگانه‌ای تهیه و به تصویب نهاجا رسید و با توجه به سررسید ساعات پروازی موتورهای هواپیما، اقدامات لازم در حوزه تعمیر بدنه و سیکل هر ۴ موتور هواپیمای ایلوشین صورت گرفت و با بازیدهای که  انجام شد، نواقص موجود برطرف شد.

 آیا روی قطعات الکترونیکی این هواپیما نیز تعمیراتی انجام شد؟

– امیر محمدی: حدود ۲۰۰ عدد از قطعات الکترونیکی هواپیما که زیر قطعات آن در داخل کشور تهیه شده بود، توسط متخصصان الکترونیکی و الکترومکانیکی نهاجا تعمیر، آزمایش و روی هواپیما نصب شده‌ است. همچنین توانسته‌ایم تعمیراتی روی سطوح فرامین و بدنه هواپیما انجام دهیم و حدود ۸۰ مورد خوردگی فلزات در بدنه هواپیما را بر طرف کنیم.

** آیا برنامه‌ای برای اورهال سایر هواپیماهای ایلوشین در آینده دارید؟ 

– امیر محمدی: روند بازآماد روی سایر هواپیماهای ایلوشین نهاجا در آینده نیز ادامه پیدا می‌کند. اورهال سایر هواپیماها در دستور کار ما قرار دارد و اورهال یک فروند دیگر از هواپیمایی که اخیراً زمین‌گیر شده است، به زودی آغاز خواهد شد. البته این را هم بگویم که، استفاده از قطعات از یک هواپیما بر روی هواپیمای دیگر به شرط آنکه تست‌های مربوطه را با موفقیت پشت سر بگذارد امکان پذیر است.

** چه اقدامی برای تهیه چک لیست‌های تعمیر این هواپیما انجام دادید؟

– امیر محمدی:‌ غنی سازی چک لیست‌های تعمیر این هواپیما از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط متخصصان ما بوده است و در بازدیدهای سالانه و برای کنترل‌های بعدی اعمال می‌شود.

در ذیل، تصاویری از بخش‌های از تعمیرات این هواپیما را ملاحظه کنید:

منبع: تسنیم
لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=11630

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.