اخبار کوتاه

عناصر امنیتی دولت سوریه، یکی از نیروهای مقاومت به نام “راشد محمد سعید الفیصل” را در شهر البوکمال واقع در استان دیرالزور بازداشت کردند. رسانه‌های نزدیک به تحریر الشام، “راشد الفیصل” را از افراد نزدیک به گروه‌های مقاومت و ایران معرفی کرده‌اند. سی‌ان‌ان: هزینه عملیات نظامی آمریکا علیه یمن علیرغم تأثیر محدود، در کمتر از ۳ هفته به یک میلیارد دلار رسید. نیروهای امنیتی دولت سوریه، دو تن از نیروهای سابق دفاع وطنی را به اتهام حمل و نگهداری اسلحه و همچنین تلاش برای حمله به ایست بازرسی تحریر الشام در منطقه بستان الدور دمشق بازداشت کردند. امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق بازدید کردند. در جریان این بازدید توان رزمی و آمادگی دفاعی این یگان مورد ارزیابی عملیاتی قرار گرفت. در پی حمله راکتی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به پایگاه نظامی ناحل عوز در اطراف نوار غزه، آژیر خطر در شهرک ناحل عوز به صدا درآمد. طبق ادعای ارتش اسرائیل یک فروند راکت از نوار غزه به سوی ناحل عوز شلیک شد و این راکت توسط سامانه‌های پدافندی رهگیری شد.

هواپیمای «لاکهید یو-۲ » در برد موشک صیاد-۳ ایران قرار دارد

  • کد خبر : 11560
  • 04 مهر 1396 - 10:44
هواپیمای «لاکهید یو-۲ » در برد موشک صیاد-۳ ایران قرار دارد

ماهنامه ارتش آمریکا نوشت: سرمایه گذاری ایران در ساخت موشک‌ها مبین این نکته است که مقام‌های نظامی این کشور نمی‌خواهند تنها به تجهیزات ساخت روسیه متکی باشند. به گزارش اخبار جهادی،ماهنامه ارتش آمریکا در مطلبی با اشاره به افتتاح خط تولید موشک‌های جدید «صیاد-۳» در ایران نوشت: ایران به مدد توافق هسته‌ای و آزادی بسیاری […]

ماهنامه ارتش آمریکا نوشت: سرمایه گذاری ایران در ساخت موشک‌ها مبین این نکته است که مقام‌های نظامی این کشور نمی‌خواهند تنها به تجهیزات ساخت روسیه متکی باشند.

به گزارش اخبار جهادی،ماهنامه ارتش آمریکا در مطلبی با اشاره به افتتاح خط تولید موشک‌های جدید «صیاد-۳» در ایران نوشت: ایران به مدد توافق هسته‌ای و آزادی بسیاری از سرمایه‌هایش و نیز رفع برخی تحریم‌ها قادر به تقویت بودجه نظامی خود شده است.

به نوشته این نشریه، یکی از اولویت‌های اصلی ایران افزایش قابلیت‌های موشکی است و رسانه‌های این کشور از تلاش ایران در ساخت موشک سطح به هوای صیاد خبر داده‌اند.

بر این اساس، صیاد-۳ نسخه ارتقا یافته موشک صیاد-۲  بود که این آخری در نوامبر ۲۰۱۳ رونمایی شد و شبیه به موشک‌های «RIM-۶۶» است که این کشور قبل انقلاب و در دهه ۷۰ میلادی از آمریکا خریداری نمود.

این موشک ۷۵ مایل برد دارد و می‌تواند تا ارتفاع ۱۶ مایلی نیز برسد. اگر ادعای ایران درست باشد، هواپیمای «لاکهید یو-۲» در برد موشک صیاد-۳ قرار دارد.

لاکهید یو-۲ هواپیمای شناسایی دوربرد و بلند پرواز است که به سفارش آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا ساخته شد.

یو-۲ همچنین برای تحقیقات حسگرهای الکترونیکی، کالیبراسیون ماهواره‌ای و اهداف ارتباطاتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این ماهنامه نوشته است: سرمایه گذاری ایران در ساخت موشک‌های صیاد-۳ و تلاش-۲ مبین این نکته است که با وجود خرید سامانه دفاع موشکی اس-۳۰۰ و شاید در آینده اس-۴۰۰ از روسیه، مقام‌های نظامی این کشور نمی‌خواهند به تجهیزات دفاع هوایی ساخت روسیه متکی باشند.

ریم-۶۶ موشک‌ سطح به‌هوای دریا پایه آمریکایی است که شرکت ریتیان آن را برای نیروی دریایی ایالات متحده طراحی و تولید کرده‌ است.

 

ریم-۶۶

ریم-۶۶ صادرات موفقی هم داشت و به ژاپن، ترکیه، آلمان، هلند، ایران، کانادا، کره جنوبی، تایوان، لهستان، شیلی، اسپانیا، استرالیا، پاکستان، فرانسه و یونان هم صادر شده ‌است که به جز فرانسه و یونان بقیه کشورها همچنان در حال به‌کارگیری آن هستند.

این موشک در نیروی دریایی ایران در میانه دهه  هفتاد میلادی ابتدا برای استفاده برای ناوشکن‌های «ببر» و «پلنگ» خریداری شد و سپس کشتی‌های جنگی دیگری از جمله تعدادی از قایق‌های موشک‌انداز کلاس «کمان»، هم به آن مجهز شدند.

«صیاد- ۲ » موشک سطح به هوای برد متوسط و ارتفاع بلند ساخت ایران با سامانه هدایت ترکیبی و موتور سوخت جامد است که رونمایی از آن در آبان ۱۳۹۲ توسط «حسین دهقان»  وزیر سابق دفاع جمهوری اسلامی ایران انجام شد.

از توانایی‌های این موشک قابلیت بالای جنگال و ردیابی خودکار و مستقل  است. همچنین این سامانه به منظور پوشش نقاط حیاتی و حساس کشور در مقابله با تهدیدات هوایی غافلگیرانه هواپیماهای پیشرفته جنگی طراحی و ساخته شده است.

گفته می شود با توجه به شباهت بسیار زیاد پرتابگرهای موشک صیاد -۲ با پرتابگرهای سامانه «پتریوت» آمریکا ایران پرتابگرهای این موشک را با الگوبرداری از نمونه آمریکایی ساخته باشد.

سامانه موشکی بومی تلاش نیز قادر است رهگیری و درگیری با اهداف را به طور همزمان انجام داده و با اهداف مختلف در ارتفاع متوسط و بالا مقابله کند.

منبع: فارس
لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=11560

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.