اهمیت راهبردی فرودگاه الجراح در این است که میان حومه شرقی حلب و مشرف بر «دیرحافر» و «مسکنه» بهعنوان دو شهر راهبردی واقع است. ارتش سوریه موفق شد این فرودگاه را پس از درگیریهای سنگین با گروه تروریستی داعش بهطور کامل آزاد کند.
آزادسازی فرودگاه نظامی «الجراح» در شرق شهر حلب یا آنچه به فرودگاه «کشیش» معروف است، یکی از مهمترین دستاوردهای نظامی به شمار میرود که ارتش سوریه در شمال کشور در چارچوب عملیات نظامی گستردهای به دست آورده است که برای پاکسازی کامل حومه شرقی شهر همچنان آن را ادامه میدهد.
فرودگاه نظامی «الجراح» در منطقه «منبج» در شرق حلب قرار دارد، اهمیت راهبردی این فرودگاه در این است که میان حومه شرقی حلب و مشرف بر شهرهای «دیرحافر» و «مسکنه» بهعنوان دو شهر راهبردی واقع است، ارتش سوریه موفق شد این فرودگاه را پس از درگیریهای سنگین با گروه تروریستی داعش بهطور کامل آزاد کند، ارتش در این عملیات از سلاحهای سنگین استفاده کرد و همزمان جنگندههای سوری و روسی مواضع داعش را در داخل فرودگاه و روستاهای اطراف بهشدت بمباران کردند.
ارتش سوریه بلافاصله پس از آزادسازی فرودگاه «الجراح» توانست امنیت را به روستاهای «خربه عقله،جراح صغیر و جراح کبیر» بازگرداند و به این ترتیب امنیت شمال و شرق فرودگاه را پس از تأمین امنیت جنوب و غرب آن تأمین کند.
ارتش سوریه از ماه ژانویه سال جاری عملیات نظامی گستردهای را در شرق شهر حلب آغاز کرده بود که طی آن بیش از ۱۷۰ شهرک و روستا را پس از اخراج گروه داعش از آن آزاد کرد.
هدف عملیات ارتش بهگفته یک منبع نظامی، پیشروی بهسمت شهرک «مسکنه» در کرانه دریاچه الاسد و آزادسازی آن بود، شهرکی که در حدود ۱۳۰کیلومتری شرق فرودگاه الجراح قراردارد.
با سیطره ارتش سوریه بر فرودگاه الجراح، گروه داعش تمام فرودگاههای نظامی را که طی سالهای گذشته به اشغال خود در آورده بود، از دست داد بهجز فرودگاه «الحمدان» که در نزدیکی شهر البوکمال در مرزهای سوریه و عراق قرار دارد.
خاطرنشان میشود گروه تروریستی احرارالشام الاسلامیه مورد حمایت قطر و ترکیه فرودگاه نظامی الجراح را اواسط ۲۰۱۳ اشغال کرده بود، پیش از آنکه گروه داعش این گروه را اوایل سال ۲۰۱۴ از آن اخراج و خود این مکان را اشغال کند.
خبرنگار تسنیم در حلب، نیروهای ارتش را در ورود به فرودگاه الجراح و عملیات جستوجو و خنثیسازی بمبهای کارگذاشته شده از سوی داعش همراهی کرد.
انتهای پیام/
منبع:تسنیم