گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» اعلام کرد که از منطقه کردستان عراق، برای نوزدهمین بار، ۲۸۰ کامیون حامل سلاح و تجهیزات لجستیکی برای شبهنظامیان کُرد در شرق سوریه ارسال شد.
به گزارش اخبار جهادی، روند ارسال تجهیزات نظامی و لجستیک از طرف ائتلاف بینالمللی موسوم به ضد داعش به رهبری آمریکا به شرق سوریه همچنان ادامه دارد.
تاکنون بیش از هزار و هفتصد کامیون سلاح به شرق سوریه ارسال شده و این منطقه توسط آمریکا در ماههای اخیر غرق سلاح شده است.
گروه موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» گزارش داد که این تجهیزات نظامی و لجستیک از شمال عراق (منطقه کردستان) وارد مناطق تحت تسلط شبهنظامیان کُرد «نیروهای دموکراتیک سوریه» شده است.
نیروهای دموکراتیک سوریه شبهنظامیانی هستند که تحت حمایت آمریکا قرار دارند و بعضا، اعلام آمادگی کردهاند که با دولت سوریه وارد جنگ شوند.
در خصوص اقدامات ضد حکومتی این شبهنظامیان کُرد، روزنامه الاخبار لبنان امروز دوشنبه با انتشار نامهای، از توطئه این عناصر با یک تاجر صهیونیست برای غارت نفت سوریه خبر داد (جزئیات بیشتر).
دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که حدود ۲۸۰ کامیون حامل سلاح و تجهیزات نظامی و لجستیکی از شمال عراق وارد مناطق شرق فرات شده است.
به گفته این گروه، دستکم، طی ۱۹ بار گذشته و از زمان تسلط کُردها و نظامیان تروریست آمریکا بر شرق سوریه، تا کنون بیش از ۱۷۳۰ کامیون سلاح و تجهیزات لجستیکی و نظامی، توسط آمریکا به شبهنظامیان کُرد ارسال شده است.
اخیرا مداخلات کشورهای غربی و عربی در امور داخلی سوریه و سفر آنان به مناطق تحت تسلط شبهنظامیان کُرد افزایش یافته است.
یک هیئت از سوئد اواخر خرداد ماه گذشته وارد مناطق تحت تسلط نیروهای دموکراتیک سوریه شد و با نمایندگان احزاب کُرد سوریه دیدار کرد.
«سنحریب برصوم» رئیس مشترک حزب «الاتحاد السریانی» اعلام کرد که در جریان این نشست، «مکانیزم توسعه فعالیت در [مناطق تحت تسلط شبهنظامیان کُرد] در شمال شرق سوریه بررسی و برنامههای آتی برای ارائه کمک لازم» به شبهنظامیان کُرد و نهاد موسوم به «خودمختاری کُرد» بررسی شد.
در راستای حمایت از تمایلات جداییطلبانه شبهنظامیان کُرد، «ثامر السبهان» وزیر مشاور سعودی در امور خلیج فارس، «جوئل رابین» معاون وزیر خارجه آمریکا و «ویلیام روباک» سفیر سابق آمریکا در بحرین ۲۳ خرداد ماه جاری وارد دیرالزور در شرق سوریه شدند.
این مسئولان سعودی و آمریکایی در پایگاه آمریکا در میدان نفتی «العمر» واقع در شرق دیرالزور با مسئولان و افراد سرشناس محلی و برخی از شیوخ و افراد سرشناس عشایر این منطقه نشست برگزار کردند.
منابع خبری اعلام کردند که این مسئول سعودی با اهرم پول نیز نتوانست شیوخ عشایر را با خود همراه کند تا عشایر همچنان در بین نیروهای دموکراتیک حضور داشته باشند.
اخیرا ساکنان شرق و شمال شرق سوریه به حضور نظامیان تروریست آمریکایی و شبهنظامیان کُرد اعتراض کرده و تأکید دارند که باید ارتش سوریه به این مناطق بازگردد.
انتهای پیام/
منبع: فارس