به گزارش اخبار جهادی، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر و مبارزه با تروریسم بن سائول در مصاحبه اخیر با خبرگزاری آناتولی ترکیه، گفت که کشورهای اندکی هستند که در حال حاضر به اسرائیل سلاح میدهند و توضیح داد که حدود ۶۹ درصد تسلیحات و مهمات این رژیم را آمریکا و حدود ۳۰ درصد آن را آلمان تامین میکند.
این مقام سازمان ملل یادآور شد که طبق قوانین بینالمللی هر کشوری موظف است که اطمینان یابد سلاحهایش در اختیار کشوری که از آن برای نقض قوانین بشردوستانه استفاده میکند، قرار نمیگیرد.
او نقش آمریکا و آلمان را در تداوم ماشین جنگی اسرائیل کلیدی توصیف کرد و افزود زیرا آنها، دو کشور با بیشترین نفوذ برای جلوگیری از تخلفات اسرائیل و برآورده کردن درخواست اکثریت جامعه بینالمللی برای آتشبس فوری در غزه هستند.
این مقام سازمان ملل بحران غزه را به لحاظ سطح خشونت و میزان ویرانی در چنین مدت کوتاهی بیسابقه توصیف کرد و گفت وضعیت انسانی در غزه همچنان فاجعهبار است.
او گفت که اسرائیل با حمله به آژانس سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) به عنوان اصلیترین نهاد سازمان ملل که به غزه کمکرسانی میکند، در تلاش برای از بین بردن فعالیتهای بشردوستانه است.
سائول با بیان این که دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) درباره خطر نسلکشی در غزه هشدار داده و کنوانسیون نسلکشی کشورها را ملزم به ممانعت از این جنایت میکند، گفت که متأسفانه به نظر میرسد دولتهای ایالات متحده و آلمان به درستی به تعهدات حقوقی بینالمللی خود عمل نکردهاند.
وی تاکید کرد با توجه به این موضوع و این که تخلفات و جنایات جنگی اسرائیل مستند است، میتوان بر اساس قانون، در دادگاههای ملی و بینالمللی علیه آمریکا و آلمان اقدام قانونی کرد.
او تاکید کرد بسیاری از تسلیحاتی که آمریکا و آلمان به فلسطین اشغالی صادر کردهاند، در این جنایات دخیل بودهاند.
وزارت بهداشت غزه دیروز در چهارصد و چهل و هشتمین روز جنگ علیه این باریکه اعلام کرد که تاکنون بیش از ۴۵۴۰۰ نفر اغلب زن و کودک در حملات رژیم صهیونیستی شهید شدهاند.
پیشتر، دادگاه کیفری بینالمللی حکم بازداشت نخستوزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو و وزیر جنگ برکنار شده او یوآو گالانت را به دلیل جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه صادر کرد.
اسرائیل همچنین به دلیل جنایات خود در غزه، با یک پرونده نسلکشی در دیوان بینالمللی دادگستری مواجه است.
انتهای پیام/
منبع: فارس