به گزارش اخبار جهادی، رئیس حزب «حراک دیالی السلمی» عمار التمیمی در گفتوگو با بغداد الیوم تصریح کرد که «خطر جنگ فراگیر در خاورمیانه همچنان وجود دارد» و در سایه وجود یک دولت صهیونیستی که به رویاهای توسعهطلبانهای که بیش از ۱۲۰ سال پیش آن را پایهگذاری کرده، باور دارد، نسلکشی در فلسطین و لبنان سرآغازی بر تحرکات توسعه طلبانه دیگر است.
وی افزود: اردوگاه الهول سوریه با منابع انسانی موجود در آن که وارث افکار الزرقاوی و البغدادی است و برای ایجاد هرج و مرج در خاورمیانه و عراق طراحی شده، بیشترین تهدید برای عراق محسوب میشود. واشنگتن هر زمان که بخواهد، میتواند این اردوگاه را وارد صحنه کند. تا فضایی ایجاد کند که به رژیم صهیونیستی اجازه دهد به اجرای پروژههای توسعه طلبانه خود ادامه دهد و به سمت سومین سناریوی هرجومرج در خاورمیانه پس از غزه و جنوب لبنان حرکت کند.
التمیمی حمله رژیم صهیونیستی به عراق را حتمی دانست و گفت که هر کس میگوید رژیم صهیونیستی، عراق را هدف قرار نمیدهد، متوهم است زیرا ما با یک نقشه و برنامهریزی بزرگ مواجه هستیم. با توجه به اینکه لابی صهیونیستی سالهاست هدایت آمریکا را در دست دارد، ورود ترامپ به کاخ سفید به دلیل ایدههای او در حمایت از صهیونیسم و وفاداری مطلقش به آن، این نقشه را به جلو خواهد برد.
طبق آمار اعلامی مدیریت اردوگاه پر ازدحام الهول در ژانویه ۲۰۲۴، بیش از ۴۳۰۰۰ سوری، عراقی و خارجی از حداقل ۴۵ کشور دنیا در این اردوگاه حضور دارند که همگی از اعضای خانوادههای عناصر داعش هستند. این اردوگاه را گروه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد یا SDF) اداره میکند. گروهی که ستون اصلی آن را نیروهای کُرد مورد حمایت واشنگتن تشکیل میدهد.
زنان و کودکان، بیشترین شمار اعضای این اردوگاه را تشکیل میدهند که ممنوع الخروج هستند. اما حدود سه هزار مرد نیز در این اردوگاه به سر میبرند که اغلب آنها عراقی و سوریه هستند و در میان آنها، آوارگانی نیز به چشم میخورند که به همکاری با داعش متهمند.
در این میان، بازگرداندن بستگان نزدیک عناصر داعش به عراق، از این اردوگاه همچنان مایه اختلاف در عراق است. عراقی که جنگی سه ساله با داعش پشت سر گذاشته و در اواخر سال ۲۰۱۷، موفق به بیرون راندن داعش و آزادسازی یک سوم مساحت تحت اشغال این گروه تروریستی شد.
مرکز دیدهبان حقوق بشر سوریه، چهارشنبه پیش اعلام کرد که برای چهارمین مرتبه در طول سال جاری، در چارچوب عملیات بازگشت خانوادههای داعشی از الهول به عراق، شماری از این خانوادهها به این کشور بازگردانده شدهاند.
دولت عراق به منظور مهار درگیریها با این خانوادهها، ابتدا آنها را در اردوگاه الجدعه در استان نینوی نگهداری میکند تا به تدریج آنها را به بافت جامعه بازگرداند. عراق از معدود کشورهایی است که پذیرفته است، شهروندانش را از اردوگاه الهول تحویل بگیرد.
انتهای پیام/
منبع: فارس