اخبار کوتاه

عناصر امنیتی دولت سوریه، یکی از نیروهای مقاومت به نام “راشد محمد سعید الفیصل” را در شهر البوکمال واقع در استان دیرالزور بازداشت کردند. رسانه‌های نزدیک به تحریر الشام، “راشد الفیصل” را از افراد نزدیک به گروه‌های مقاومت و ایران معرفی کرده‌اند. سی‌ان‌ان: هزینه عملیات نظامی آمریکا علیه یمن علیرغم تأثیر محدود، در کمتر از ۳ هفته به یک میلیارد دلار رسید. نیروهای امنیتی دولت سوریه، دو تن از نیروهای سابق دفاع وطنی را به اتهام حمل و نگهداری اسلحه و همچنین تلاش برای حمله به ایست بازرسی تحریر الشام در منطقه بستان الدور دمشق بازداشت کردند. امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق بازدید کردند. در جریان این بازدید توان رزمی و آمادگی دفاعی این یگان مورد ارزیابی عملیاتی قرار گرفت. در پی حمله راکتی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به پایگاه نظامی ناحل عوز در اطراف نوار غزه، آژیر خطر در شهرک ناحل عوز به صدا درآمد. طبق ادعای ارتش اسرائیل یک فروند راکت از نوار غزه به سوی ناحل عوز شلیک شد و این راکت توسط سامانه‌های پدافندی رهگیری شد.

دانش نظامی: مین ضد تانک PARM

  • کد خبر : 27806
  • 08 تیر 1402 - 12:30
دانش نظامی: مین ضد تانک PARM
مین PARM یک مین ضد تانک کنار جاده‌ای آلمانی است که به‌صورت موشک کوتاه برد ضد زره طراحی شده و نیازی به کاشت آن در زمین نیست. عبارت PARM مخفف Panzer Abwehr Richt Mine و به معنی مین جهت‌دار ضد تانک است. این مین از سال ۱۹۸۸ میلادی توسط ارتش آلمان (بوندس‌وهر) به خدمت گرفته شده است.

مین ضد تانک PARM بر روی یک سه پایه کوچک نصب شده است که به آن اجازه چرخش ۳۶۰ درجه و حرکت ۹۰ درجه رو به بالا و تا ۴۵- درجه رو به پایین را می‌دهد. این مین‌ها در واقع یک کلاهک با انفجار قوی (HEAT) هستند که با باله‌های تثبیت شده در بخش انتهایی به سمت هدف شلیک می‌شوند.

مین ضد تانک PARM در دو نوع PARM 1 (DM-12) و PARM 2 (DM-22) توسعه پیدا کرده است.

مین PARM 1 (DM-12) به عنوان اولین نمونه از این نوع مین توان نفوذ در ۶۰۰ میلیمتر زره را داشته و دارای سرعت ۱۲۰ متربرثانیه است. این مین دارای محدوده برد ۲ تا ۴۰ متر می باشد.

مین PARM 2 (DM-22) دومین نمونه از سری PARM است و از نظر ظاهری و کاربردی با نمونه اولیه تفاوتی ندارد. این نمونه بین سالهای ۱۹۹۷ تا ۱۹۹۸ وارد خدمت شده و دقت بیشتری در اصابت به اهداف دارد. مین PARM 2 دارای یک سنسور مادون قرمز به نام SAPIR است که موشک را با دقت تا برد ۱۰۰ متر شلیک می کند. کلاهک PARM 2 توان نفوذ در ۷۵۰ میلی‌متر زره را داشته و برای مقابله با زره‌های واکنشی ارتقا یافته است و می توان آن را طوری برنامه ریزی کرد که بین چند ساعت تا ۳۰ روز فعال باشد.

برای جلوگیری از خرابکاری، از یک سوئیچ تسلیح ضد دستکاری برای پرتابگر استفاده شده است که فقط با یک کلید مسلح کننده خاص، می‌توان آن‌را مسلح کرد. مین PARM دارای یک سیم فیبر نوری به طول ۴۳ یارد (۳۹ متر) است که با عبور تانک از روی آن به‌صورت ماشه عمل کرده و مین به سمت تانک شلیک شده و با آن برخورد می‌کند.

نحوه عملکرد مین ضد تانک DM22

مشخصات مین ضد تانک PARM:
مدل: PARM 1 (DM12)
طول: ۶۴۰ میلی متر
ارتفاع: ۳۹۱ میلی متر
وزن: ۱۰ کیلوگرم
میزان نفوذ در زره: ۶۰۰ میلیمتر
قطر کلاهک: ۱۳۲ میلی متر
وزن کلاهک: ۱.۴ کیلوگرم
برد: ۲ تا ۴۰ متر

مدل: PARM 2 (DM22)
طول: ۶۴۰ میلی متر
ارتفاع: ۳۰۰ تا ۷۰۰ میلی متر
وزن: ۲۰ کیلوگرم
میزان نفوذ در زره: ۶۰۰ میلیمتر
قطر کلاهک: ۱۱۰ میلی متر
وزن کلاهک: ۱.۹ کیلوگرم
برد: ۴ تا ۱۰۰ متر

انتهای پیام/

منبع: تحولات جهان اسلام

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=27806

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.