به گزارش اخبار جهادی، در پی این حادثه، شبکههای تلویزیونی جمهوری آذربایجان برنامه های عادی خود را قطع کردند و از مقابل بیمارستان پخش زنده خبری به راه انداخته اند. جمعی از فعالان سیاسی و نمایندگان حامی سیاستهای حکومت خانوادگی علیف نیز در مقابل بیمارستان مشغول مصاحبه های حماسی هستند.
بنابر گزارش تلویزیون آذ.تی.وی، الچین ممد اف معاون اول دادستان کل آذربایجان و نیروهای پلیس به محل تیراندازی رفته اند و هنوز عامل تیراندازی بازداشت نشده است.
همچنین نیروهای حفاظت مجلس به بیمارستان رفته اند و این مرکز درمانی در محاصره امنیتی قرار دارد
قدرت حسینقلی اف نماینده مجلس درباره حادثه گفته است: “زمانی که فاضل مصطفی از خودرو پیاده میشده با تفنگ کلاشنیکف به او تیراندازی کردهاند و دو گلوله به شانه و زانوی فاضل مصطفی اصابت کرده است. گلوله از شانه او خارج شده و بقیه گلوله ها به درب ماشین خورده و پزشکان پس از عمل جراحی اعلام کردهاند حال عمومی وی خوب است اما اجازه ملاقات نمیدهند.”
قنیره پاشایوا درباره این موضوع به آذ.تی.وی گفته است: “عاملان تیراندازی و کسانی که دستور این کار را داده اند میخواهند پیامی را به ما بدهند. آنها باید بدانند که این تیراندازی به نماینده برگزیده مردم در واقع حمله به مجلس و دولت آذربایجان است و پاسخ چند برابری آن را دریافت میکنند.”
ساعتی پس از عمل جراحی فاضل مصطفی با آمبولانس از مرکز درمانی شماره یک به یک بیمارستان دیگر منتقل شده که در نوع خود پرسش برانگیز است. چرا بیمار زخمی پس از عمل جراحی فورا به مکان دیگری فرستاده میشود؟
فاضل مصطفی کیست؟
فاضل غضنفر اوغلو وزیری معروف به فاضل مصطفی، ۵۷ ساله و در نخجوان متولد شده است. وی با گرایش پانترکی و میسیونری نورچی در آذربایجان معروف است و به عنوان یکی از چهره های سیاسی ضد شیعه دوازده امامی و ضد ایرانی این کشور شناخته میشود. وی با این گرایشات پیش از به عنوان معاون کمیسیون امور اتحادیه های اجتماعی و سازمانهای دینی مجلس مشغول به کار بوده و از مخالفان سرسخت برپایی مراسم عزاداری محرم و عاشورا در آذربایجان به شمار میرود. فاضل مصطفی هم اکنون معاون کمیسیون فرهنگی مجلس آذربایجان است.
منتظر قلع و قمع اسلامگرایان باشید!
این حادثه بسیار مشکوک است و با توجه به اتفاقاتی که در منطقه قفقاز در حال روی دادن است و همچنین با توجه دشمنی دولت باکو نسبت به ایران، “شاید” این تیراندازی مشکوک به یک نماینده “ضد شیعه و ضد ایرانی” یک رویداد برنامهریزی شده برای وخیمتر کردن اوضاع و یا جهت استفاده سیاسی دیگر باشد…
نحوه تیراندازی به شکلی بوده که گلولههای کالیبر هفت و شش دهم میلی متری اسلحه کلاشینکف آسیب جدی به او وارد نکرده است.
اکنون یک شو تبلیغاتی در مقابل بیمارستان محل بستری وی به راه افتاده و رسانه ها از نمایش تصاویر نماینده زخمی خودداری میکنند.
احتمالا تا آخر این هفته و اویل هفته آینده فهرستی از اسلامگرایان و ایراندوستان به عنوان مظنون حمله توسط دولت باکو منتشر میشود و قلع و قمع فعالان دینی در این کشور با شدت هر چه بیشتر به راه خواهد افتاد. اسلامگرایی مساوی با تروریسم تلقی میشود، به ایران تهمت میزنند و ادعا خواهند کرد که جمهوری اسلامی ایران، پول، سلاح و دستور حمله برای انجام حملات تروریستی را صادر کرده است!
جالب است بدانید، این حمله در زمانی انجام میشود که عاملان حمله تروریستی به زیارتگاه شاهچراغ شیراز محاکمه میشوند و شهروند جمهوری آذربایجانی که هماهنگ کننده عملیات تروریستی شاهچراغ بود نیز در میان افراد تحت محاکمه حضور دارد. از این رو، “شاید” بار دیگر میتوان مدعی شد که این رویداد برای انحراف افکار عمومی و مظلومنمایی پس از تیراندازی در سفارتخانه آذربایجان در باکو طراحی شده است.
همچنین یکی دیگر از اهداف این تیراندازی میتواند تلاشی برای کاهش سطح روابط باکو با تهران باشد. آذربایجان در این حالت ممکن است تبلیغات پروپاگاندایی شدید و جدیدتری را راه اندازی کند و بگوید که ما پس از حمله به سفارتخانهمان در تهران، اکنون درون پایتخت خود نیز هدف حمله ایران قرار گرفتهایم!
همزمانی حمله باکو و فشار لابی باکو در تهران
در نهایت ذکر این نکته نیز ضروری بهنظر میرسد: جدای از این مسئله که هویت عامل یا عاملین این حمله چه کسانی هستند، احتمالا شاهد استفاده دولت باکو از این روند به عنوان ابزار فشار علیه دولت جمهوری اسلامی ایران در موضوع کریدور زنگه زور باشیم. دولت باکو سخت به دنبال دستاویزی است تا ایران مانع از ایجاد کریدور زنگه زور در خاک ارمنستان نشود.
پیش از این حمله و در روزهای اخیر نیز شاهد هستیم که چند تن از چهرههای درجه چندم لابی باکو در ایران خواستار نرمش در مقابل خواستههای دولت باکو شده بودند.
انتهای پیام/
منبع: فارس