اخبار کوتاه

عناصر امنیتی دولت سوریه، یکی از نیروهای مقاومت به نام “راشد محمد سعید الفیصل” را در شهر البوکمال واقع در استان دیرالزور بازداشت کردند. رسانه‌های نزدیک به تحریر الشام، “راشد الفیصل” را از افراد نزدیک به گروه‌های مقاومت و ایران معرفی کرده‌اند. سی‌ان‌ان: هزینه عملیات نظامی آمریکا علیه یمن علیرغم تأثیر محدود، در کمتر از ۳ هفته به یک میلیارد دلار رسید. نیروهای امنیتی دولت سوریه، دو تن از نیروهای سابق دفاع وطنی را به اتهام حمل و نگهداری اسلحه و همچنین تلاش برای حمله به ایست بازرسی تحریر الشام در منطقه بستان الدور دمشق بازداشت کردند. امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق بازدید کردند. در جریان این بازدید توان رزمی و آمادگی دفاعی این یگان مورد ارزیابی عملیاتی قرار گرفت. در پی حمله راکتی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به پایگاه نظامی ناحل عوز در اطراف نوار غزه، آژیر خطر در شهرک ناحل عوز به صدا درآمد. طبق ادعای ارتش اسرائیل یک فروند راکت از نوار غزه به سوی ناحل عوز شلیک شد و این راکت توسط سامانه‌های پدافندی رهگیری شد.

گزارش | مخالفان مسلح دولت در افغانستان چند نفر هستند؟

  • کد خبر : 15031
  • 23 خرداد 1397 - 14:54
گزارش | مخالفان مسلح دولت در افغانستان چند نفر هستند؟

بر اساس گزارش‌های مختلف و اظهارات تازه یک مقام افغان، شمار مخالفان مسلح دولت افغانستان به بیش از ۷۷ هزار نفر می‌رسند که از این تعداد حدود ۷۰ هزار نفر را اعضای طالبان تشکیل می‌دهند. به گزارش اخبار جهادی،ژنرال «لعل جان ظهیر» فرمانده مرکز آموزش نظامی در کابل درباره شمار مخالفان مسلح دولت افغانستان گفت: […]

بر اساس گزارش‌های مختلف و اظهارات تازه یک مقام افغان، شمار مخالفان مسلح دولت افغانستان به بیش از ۷۷ هزار نفر می‌رسند که از این تعداد حدود ۷۰ هزار نفر را اعضای طالبان تشکیل می‌دهند.

به گزارش اخبار جهادی،ژنرال «لعل جان ظهیر» فرمانده مرکز آموزش نظامی در کابل درباره شمار مخالفان مسلح دولت افغانستان گفت: شمار مخالفان که با صلح و ثبات در این کشور کشور می‌جنگند به ۷۷ هزار و ۵۰۰ نفر می‌رسد.

«اسپوتنیک» نیز به گفته ژنرال ظهیر گزارش داد که از این شمار ۵ هزار نفر را جنگجویان خارجی، ۳ هزار نفر را تروریست‌های داعش و بقیه را نیز اعضای طالبان تشکیل می‌دهند.

ماموریت «حمایت قاطع» در ژانویه اعلام کرد که تعیین شمار نیروهای طالبان در افغانستان به ارزیابی‌های غیررسمی و حدس و گمان محدود است و هیچ روش رسمی و یا مکانیسمی برای سرشماری آن‌ها وجود ندارد.

از سوی دیگر نیز در سپتامبر سال ۲۰۱۷ سربازرس ویژه در امور بازسازی افغانستان (سیگار) گزارش داد که براساس برآوردهای حمایت قاطع بین ۲۵ هزار تا ۳۵ هزار اعضای تمام وقت و پاره وقت طالبان در افغانستان وجود دارد.

این در حالی است که یکی دیگر از این برآوردها، اگرچه غیررسمی بود، بسیار به آمار ارئه شده توسط ژنرال ظهیر نزدیک است.

در ماه فوریه شبکه خبری «ان.بی.سی» گزارش داد که براساس تحقیقات مشترک تحلیلگران مدرسه دولتی «جان اف کندی» در دانشگاه هاروارد و موسسه سلطنتی روابط بین‌المللی «چاتم هاوس» شمار نیروهای طالبان در افغانستان دستکم به ۶۰ هزار نفر می‌رسد.

آمار منتشر شده توسط این دو نهاد برجسته بین‌المللی در حالی بیش از ۶۰ هزار اعلام شده که آمار منتشر شده از شمار نیروهای طالبان در سال ۲۰۱۴ حدود ۲۰ هزار نفر برآورد شده بود.

«دولت وزیری» سخنگوی سابق وزارت دفاع افغانستان نیز پس از انتشار این گزارش به «استارز اند استرایپس» گفت: ۴۰ هزار تا ۶۰ هزار نفر از اعضای طالبان همیشه در افغانستان فعال هستند.

افزایش شمار اعضای طالبان باوجود تشدید بمباران هوایی آمریکا در حالی رخ می‌دهد که ژنرال «جان نیکلسون» فرمانده نیروهای آمریکایی و ناتو روز جمعه در نشست سران ناتو در بروکسل مدعی شد که طالبان برای افزایش مناطق تحت کنترل خود نمی‌جنگد بلکه برای وارد کردن تلفات و پوشش رسانه‌ای می‌جنگد.

این در حالی است که سیگار در گزارش ۳ ماهه پایانی خود در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که مناطق تحت کنترل طالبان در آن سال نسبت به سال ۲۰۱۶ افزایش ۲ برابری داشته است.

«داود سلطان زوی» نماینده سابق پارلمان نیز در تشریح علل افزایش شمار اعضای طالبان و پیوستن برخی از مردم و نیروهای امنیتی افغان به این گروه به تسنیم گفت: یکی از عمده‌ترین دلایلی که مردم در روستاها با طالبان علیه دولت همکاری می‌کنند، نفرت از نیروهای خارجی به دلیل کشتار غیرنظامیان در عملیات جنگی است.

وی افزود که عملیات نظامیان خارجی سبب افزایش تلفات غیرنظامیان می‌شود، از اینرو جنگ خارجی‌ها عامل مهم پیوستن بسیاری از مردم به طالبان است. همچنین در بین طالبان دیده می‌شود که برخی از این افراد بدلیل ناراضی بودن از روزگویان محلی یا دولت به این گروه پیوسته‌اند.

انتهای پیام/

منبع:تسنیم

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=15031

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.