اخبار کوتاه

نیروهای القسام، یک بولدوزر نظامی اسرائیلی از نوع D9 را در منطقه المغراقه با راکت یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار داده و سرنشینان آن را به قتل رساندند. رزمندگان القسام یک تانک، یک بولدوزر و یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی در محور خان یونس را با استفاده از راکت‌های یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار دادند. رزمندگان کتائب القسام ابتدا یک بمب را در منزلی در شرق خان یونس که نظامیان اشغالگر اسرائیلی در داخل آن پناه گرفته بودند، منفجر کردند سپس این خانه را با راکت TBG مورد هدف قرار دادند که در این عملیات نیروهای اشغالگر کشته و زخمی شدند. سرایا القدس اعلام کرد مجاهدان این گروه، با ۷ نظامی اشغالگر اسرائیلی در محله شجاعیه در شرق غزه با اسلحه تیربار وارد درگیری شدیدی شدند و همه این نیروها را به قتل رسانده یا زخمی کردند. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد بیمارستان معمداننی در غزه به سبب ادامه حملات دشمن صهیونیستی، محاصره و بازداشت تعدادی از کادر پزشکی و درمانی، مجروحان و آوارگان از خدمت خارج شده است.

پشت پرده انتقال داعشی‌ها از رقه به دیرالزور

  • کد خبر : 12090
  • 24 مهر 1396 - 17:31
پشت پرده انتقال داعشی‌ها از رقه به دیرالزور

خروج عناصر داعش از رقه و انتقال آنها به دیرالزور را باید یک تاکتیک مهم از سوی آمریکا دانست. به گزارش اخبار جهادی،عملیات پاکسازی رقه توسط «نیروهای دموکراتیک سوریه» که تحت حمایت آمریکا تسلیح و آموزش داده شده‌اند از ابعاد سیاسی و میدانی دارای نکات مهمی است که به آن اشاره می‌شود: ۱- باتوجه به […]

خروج عناصر داعش از رقه و انتقال آنها به دیرالزور را باید یک تاکتیک مهم از سوی آمریکا دانست.

به گزارش اخبار جهادی،عملیات پاکسازی رقه توسط «نیروهای دموکراتیک سوریه» که تحت حمایت آمریکا تسلیح و آموزش داده شده‌اند از ابعاد سیاسی و میدانی دارای نکات مهمی است که به آن اشاره می‌شود:

۱- باتوجه به اینکه رقه به عنوان پایتخت داعش در سوریه محسوب می‌شود به این آسانی‌ها نمی‌توان پاکسازی این جغرافیا را تایید کرد؛ چراکه همانند موصل تا ماه‌ها شاهد ترور و زیستن پنهان عناصر این تشکیلات تروریستی خواهیم بود.

۲- آزادسازی رقه در سایه «همه‌پرسی اقلیم کردستان عراق» موجب شد تا تمامی نگاه‌ها به بغداد و اربیل دوخته شود و رقه در درجه‌های پایین‌تر رصد رسانه‌ها قرار بگیرد که البته استراتژی آمریکا طی یک دهه گذشته بر این اساس پیش رفته است.

۳- برخلاف نظرات بسیاری از کارشناسان داخلی، آمریکا دقیقاً از سال‌های گذشته برای تصرف رقه و تثبیت پایگاه‌های خود در نوار شمالی سوریه برنامه‌ریزی کرده بود و این امر محقق شد چراکه نهایتا شاهد خروج داعش از این منطقه هستیم.

۴-  حضور عناصر خاررجی آموزش دیده داعش (خصوصاً عناصر چچنی تبار) در رقه نشان دهنده ادامه درگیری‌های نقطه‌ای و احتمال تداوم بحران به صورت ضعیف‌تر است.

۵- نقل مکان داعش به دیرالزور این معنا را مخابره می‌کند که جبهه جدیدی از درگیری‌ها در سوریه کلید خواهد خورد که روسیه و سوریه باید با آن مقابله کنند. به عبارتی دیگر آمریکا اقدام به «توزیع بحران» در سراسر سوریه از طریق سناریوهای از پیش تعیین شده بوده و خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع:مشرق

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=12090

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.