اخبار کوتاه

نیروهای القسام، یک بولدوزر نظامی اسرائیلی از نوع D9 را در منطقه المغراقه با راکت یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار داده و سرنشینان آن را به قتل رساندند. رزمندگان القسام یک تانک، یک بولدوزر و یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی در محور خان یونس را با استفاده از راکت‌های یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار دادند. رزمندگان کتائب القسام ابتدا یک بمب را در منزلی در شرق خان یونس که نظامیان اشغالگر اسرائیلی در داخل آن پناه گرفته بودند، منفجر کردند سپس این خانه را با راکت TBG مورد هدف قرار دادند که در این عملیات نیروهای اشغالگر کشته و زخمی شدند. سرایا القدس اعلام کرد مجاهدان این گروه، با ۷ نظامی اشغالگر اسرائیلی در محله شجاعیه در شرق غزه با اسلحه تیربار وارد درگیری شدیدی شدند و همه این نیروها را به قتل رسانده یا زخمی کردند. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد بیمارستان معمداننی در غزه به سبب ادامه حملات دشمن صهیونیستی، محاصره و بازداشت تعدادی از کادر پزشکی و درمانی، مجروحان و آوارگان از خدمت خارج شده است.

کمربند سبز دمشق از آبادی تا ویرانی؛ کدام گروه‌های تروریستی در غوطه شرقی دمشق حضور دارند؟ +عکس و نقشه میدانی

  • کد خبر : 11309
  • 23 شهریور 1396 - 10:35
کمربند سبز دمشق از آبادی تا ویرانی؛ کدام گروه‌های تروریستی در غوطه شرقی دمشق حضور دارند؟ +عکس و نقشه میدانی

در ۶ سال گذشته همواره تقسیم‌بندی گروه‌های تروریستی در غوطه شرقی دمشق مورد سوال بوده و به اشتباه تصور می‌شد این منطقه به طور کامل در اشغال تروریست‌های جیش الاسلام و جبهه النصره است. به گزارش اخبار جهادی،منطقه ای باستانی و مجموعه ای از زمین های کشاورزی که روزی لقب کمربند سبز دمشق را یدک […]

در ۶ سال گذشته همواره تقسیم‌بندی گروه‌های تروریستی در غوطه شرقی دمشق مورد سوال بوده و به اشتباه تصور می‌شد این منطقه به طور کامل در اشغال تروریست‌های جیش الاسلام و جبهه النصره است.

به گزارش اخبار جهادی،منطقه ای باستانی و مجموعه ای از زمین های کشاورزی که روزی لقب کمربند سبز دمشق را یدک می‌کشید و زیبایی‌های پایتخت را چند برابر کرده بود اما با شروع بحران و شعله‌ور شدن درگیری‌ها، به یک ویرانه تبدیل شد.

غوطه شرقی دمشق پیش از هجوم تروریسم تکفیری به سوریه، منطقه‌ای زیبا و سرسبز بود

اگر کسی اطلاعی از این منطقه جنگ زده نداشته باشد، همه خرابه های امروز را به تاریخش گره می زند؛ درباره غوطه شرقی دمشق صحبت می کنیم که امروز پایگاه گروه های تروریستی قرون وسطایی شده است.

سال ۲۰۱۳ با حمایت مستقیم رژیم سعودی و سوء استفاده از درگیری های به وجود آمده، غوطه شرقی کانون درگیری ها در حومه شرقی پایتخت شد و حتی تروریست ها به نزدیکی فرودگاه بین المللی دمشق رسیدند.

ویرانه های غوطه شرقی پس از ۶ سال حضور تروریست‌های چندملیتی تکفیری

اگر تروریست ها در آن مقطع زمانی دسترسی به سلاح های سنگین داشتند، هواپیماهای باربری و امداد رسان که اغلب اعزامی از تهران بودند، هدف قرار گرفته می شدند. از سویی دیگر تروریست‌ها توانستند به نزدیکی حرم حضرت زینب ( س) برسند.

هدف نهایی تروریست ها در غوطه شرقی رسیدن به دمشق بود و حتی آنان در اواخر سال ۲۰۱۳ به رویای خود نزدیک شدند اما نیروهای جبهه مقاومت با وجود پیچیدگی منطقه موفق شدند، پیشروی تروریست ها را متوقف کنند.

در سال ۲۰۱۳ هم تروریست ها تلاش کردند با سناریوی حملات شیمیایی و مظلوم نمایی راه خود را برای ورود به پایتخت سوریه با دخالت مستقیم آمریکا باز کنند اما هشدار جدی جبهه مقاومت یک بار دیگر باعث شد آنان ناکام بمانند.

آنچه از کمربند سبز دمشق باقی مانده است…

اگرچه درگیری ها در غوطه شرقی دمشق تا  اوایل سال ۲۰۱۶ در جریان بود و تحولات در میدان نبرد تغییر محسوسی نداشت اما شهادت مصطفی بدرالدین، یکی از فرمانده هان شناخته شده جبهه مقاومت باعث شد نیروهای مقاومت حزب الله عملیات بزرگی را در این محور آغاز کنند.

در نتیجه عملیات رزمندگان مقاومت حزب الله و ارتش سوریه نزدیک به ۴۰ درصد مساحت آلوده از لوث وجود عناصر تروریستی پاکسازی شد. در این عملیات امنیت فرودگاه بین المللی دمشق و حرم حضرت زینب تا حدودی زیادی تامین شد.

در دو سال گذشته تشدید اختلاف ها میان گروه های تروریستی در غوطه شرقی دمشق، باعث شده فاصله نیروهای جبهه مقاومت با شهرک دوما، مرکز تجمع گروه های تروریستی در غوطه شرقی به حداقل کاهش یابد.

نیروهای مقاومت توانسته‌اند بخش‌های زیادی از غوطه شرقی را در ۶ سال گذشته پاکسازی کنند

هلاکت سرکرده گروه تروریستی جیش الاسلام که بیشترین نفود را در غوطه شرقی دمشق دارد، ضعف تروریست ها را در این منطقه چند برابر کرده که پاکسازی سه محله راهبردی « قابون، برزه و تشرین» یکی از آخرین نتایج آن به شمار می آید.

در حال حاضر، عملیات در غوطه شرقی دمشق در محله عین ترما معطوف شده و نیروهای متحد پس از سه ماه درگیری سنگین توانستند به ورودی های مرکز محله جوبر، غده سرطانی دمشق برسند و تلاش های برای محاصره این محله که غده سرطانی دمشق به شمار می آید، ادامه دارد.

در ۶ سال گذشته همواره تقسیم بندی گروه های تروریستی در غوطه شرقی دمشق مورد سوال بوده و به اشتباه تصور می شد این منطقه به طور کامل در اشغال تروریست های جیش الاسلام و  جبهه النصره است اما باید توجه داشت حداقل ۷ گروه تروریستی در این محور حضور دارند.

هر گروه تروریستی متناسب با قدرت خود بخش های از غوطه شرقی دمشق را در اشغال دارد اما تروریست های جیش الاسلام که به شکل گسترده از سوی رژیم سعودی حمایت می شوند بیشترین بخش ها را در تصرف خود دارند.

گروه های تروریستی جبهه النصره، فیلق الرحمن، احرار الشام، فجر الامه و داعش به ترتیب بخش های از غوطه شرقی دمشق را در اشغال دارند. در نقشه ذیل تقسیم بندی گروه های تروریستی را در حومه شرقی دمشق مشاهده می کنید:

انتهای پیام/

منبع:مشرق

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=11309

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.