اخبار کوتاه

عناصر امنیتی دولت سوریه، یکی از نیروهای مقاومت به نام “راشد محمد سعید الفیصل” را در شهر البوکمال واقع در استان دیرالزور بازداشت کردند. رسانه‌های نزدیک به تحریر الشام، “راشد الفیصل” را از افراد نزدیک به گروه‌های مقاومت و ایران معرفی کرده‌اند. سی‌ان‌ان: هزینه عملیات نظامی آمریکا علیه یمن علیرغم تأثیر محدود، در کمتر از ۳ هفته به یک میلیارد دلار رسید. نیروهای امنیتی دولت سوریه، دو تن از نیروهای سابق دفاع وطنی را به اتهام حمل و نگهداری اسلحه و همچنین تلاش برای حمله به ایست بازرسی تحریر الشام در منطقه بستان الدور دمشق بازداشت کردند. امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق بازدید کردند. در جریان این بازدید توان رزمی و آمادگی دفاعی این یگان مورد ارزیابی عملیاتی قرار گرفت. در پی حمله راکتی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به پایگاه نظامی ناحل عوز در اطراف نوار غزه، آژیر خطر در شهرک ناحل عوز به صدا درآمد. طبق ادعای ارتش اسرائیل یک فروند راکت از نوار غزه به سوی ناحل عوز شلیک شد و این راکت توسط سامانه‌های پدافندی رهگیری شد.

اعزام مربیان دانشگاه افسری سپاه به جبهه مقاومت

  • کد خبر : 11291
  • 21 شهریور 1396 - 23:40
اعزام مربیان دانشگاه افسری سپاه به جبهه مقاومت

جانشین دانشگاه افسری امام حسین(ع) از اعزام تعدادی از فرماندهان و مربیان این دانشگاه به صحنه جنگ‌های نیابتی خبر داد. به گزارش اخبار جهادی،دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) در سال ۱۳۶۵ با مأموریت تربیت نیروهای کادر مورد نیاز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأسیس شد و از آن زمان تاکنون نقش بارزی در تربیت […]

جانشین دانشگاه افسری امام حسین(ع) از اعزام تعدادی از فرماندهان و مربیان این دانشگاه به صحنه جنگ‌های نیابتی خبر داد.

به گزارش اخبار جهادی،دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) در سال ۱۳۶۵ با مأموریت تربیت نیروهای کادر مورد نیاز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأسیس شد و از آن زمان تاکنون نقش بارزی در تربیت نیرو برای یگان‌ها و ماموریت‌های مختلف سپاه داشته است.

دریادار دوم پاسدار حمید اباذری  ۶ سال است که به دانشگاه امام حسین(ع) منتقل شده است. او قبل از آن از ابتدای ورودش به سپاه در نیروی دریایی بوده و بخش عمده‌ای از فعالیت‌های خود را در یگان‌های عملیاتی این نیرو گذرانده است.

وی حدود ۱۱ سال عهده‌دار فرماندهی دانشکده‌ها و مراکز آموزشی نیروی دریایی سپاه بوده و هم اکنون هم به عنوان جانشین دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) و همچنین فرمانده دانشکده تربیت جهادی این دانشگاه که تولیت آموزش تمامی افسران بدو ورود سپاه را برعهده دارد، فعالیت می‌کند.

با سردار اباذری به گفت‌وگو نشستیم تا درباره موضوعات مختلف مربوط به این دانشگاه صحبت کنیم؛ در ذیل، متن کامل این مصاحبه را بخوانید:

 مقداری درباره برنامه‌های آینده دانشگاه بفرمایید.

– سردار اباذری: دانشگاه امام حسین (ع) به عنوان دانشگاه مادر در سپاه وظیفه‌ی تربیت بدو ورود افسران سپاه با هدف اینکه آنها را با رسالت پاسداری آشنا کند برعهده گرفته است. در اینجا لازم است مقدمه‌ای را خدمت شما عرض کنم؛ در ابتدای انقلاب، سپاه پاسداری از انقلاب را با تعداد کمی از بچه‌های فداکار خود انجام داد و بعد از آن وارد حوزه دفاع سخت از انقلاب شد.

پس از جنگ به دلیل آنکه نوع دفاع از انقلاب متفاوت شد، خیلی‌ها فکر می‌کردند دیگر نیازی به سپاه نیست اما نیاز کشور در عرصه‌های مختلف مثل بازسازی باعث شد تا نیروهای سپاه با همان اخلاص دوران جنگ به ساخت و ساز در کشور بپردازند و امروز در کشور جایی نیست که آباد شده باشد و ردی از سپاه در آن نباشد.

از همان روزی که سپاه با چند هزار نفر پاسدار در دفاع مقدس شرکت کرد، تا امروز که نزدیک به ۴۰ هزار شهید داده است این امر مشخص شده که سپاه حاضر است برای دفاع از انقلاب چند بار شهید شود و بارها فداکاری کند. سپاه برای کاری که انجام داد بر کسی منت نگذاشت.

امروز نوع تهدیدات متفاوت شده است. پاسداری که در سال‌های دهه ۶۰ با یادگیری یک سلاح معمولی می‌توانست از انقلاب دفاع کند بعدها فهمید خیلی چیزهای دیگر نیز باید یاد بگیرد. این نیاز توسط سپاه شناسایی شد و برای برطرف شدن آن مهمترین بستر، مراکز آموزشی و دانشگاه‌های سپاه قرار گرفتند.

امروز سپاه بر اساس منویات فرمانده کل قوا متوجه شده است که باید افرادی چند بُعدی را تربیت کند. بر همین اساس به ما ابلاغ شد که دانشجویی که از بیرون می‌آید، می‌بایست در تراز یک پاسدار انقلاب اسلامی در حوزه‌های جنگ سخت،‌ نیمه‌سخت، نرم و عمق‌بخشی داخلی تربیت شود. امروز برنامه‌های دانشگاه مبتنی بر توانمندمحور بودن نیروها شکل گرفته است و یک پاسدار باید تعداد زیادی توانمندی را فرا بگیرد.

 فرآیند تبدیل تهدیدات شناسایی شده در سپاه به سرفصل آموزشی در دانشگاه چگونه است؟

– سردار اباذری: برای مثال  در بخش نبرد سخت، ابلاغ ما این است که افرادی که تربیت می‌کنیم بتوانند در یک جنگ واقعی بجنگند، به این معنا که بتوانند در جبهه‌ امروز که در آن جنگ نیابتی صورت می‌گیرد چه در کشور و یا هر جایی که سپاه و نظام صلاح بدانند حضور یابند.

از سال گذشته سرفصل‌های آموزشی ما به سمت جنگ نیابتی تغییر یافت البته بدون صرف‌نظر از جنگ با آمریکا. ما محصولی را تربیت می‌کنیم که تراز انقلاب و سپاه باشد. بر همین اساس ما تعدادی از فرماندهان و مربیان دانشگاه امام حسین را برای آشنایی با صحنه جنگ نیابتی به جبهه مقاومت اعزام کردیم که بعضی از آنها یک بار و بعضی چند بار به این ماموریت اعزام شدند و این موضوع در کیفیت کار و آموزش‌دهی آنها تاثیر زیادی گذاشته است.

 نحوه تعامل دانشکده اطلاعات دانشگاه امام حسین با سایر مراکز آموزشی دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور چگونه است؟

– سردار اباذری: این ارتباط عمدتا به صورت تعاملی و دوطرفه است و ما برخی جاها از اساتید و دستاوردهای آنها استفاده می‌کنیم. البته به دلیل اینکه از اساتید مجرب و خوبی برخورداریم معمولا نیاز کمتری به استفاده اساتید از خارج دانشگاه داریم.

در زمینه تعامل دانشجویی هم فعلا دانشجویی از نیروی انتظامی و یا ارتش نگرفته‌ایم.

منبع: تسنیم
لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=11291

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.