اخبار کوتاه

عناصر امنیتی دولت سوریه، یکی از نیروهای مقاومت به نام “راشد محمد سعید الفیصل” را در شهر البوکمال واقع در استان دیرالزور بازداشت کردند. رسانه‌های نزدیک به تحریر الشام، “راشد الفیصل” را از افراد نزدیک به گروه‌های مقاومت و ایران معرفی کرده‌اند. سی‌ان‌ان: هزینه عملیات نظامی آمریکا علیه یمن علیرغم تأثیر محدود، در کمتر از ۳ هفته به یک میلیارد دلار رسید. نیروهای امنیتی دولت سوریه، دو تن از نیروهای سابق دفاع وطنی را به اتهام حمل و نگهداری اسلحه و همچنین تلاش برای حمله به ایست بازرسی تحریر الشام در منطقه بستان الدور دمشق بازداشت کردند. امیر سرتیپ صباحی فرد فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران از منطقه پدافند هوایی جنوب شرق بازدید کردند. در جریان این بازدید توان رزمی و آمادگی دفاعی این یگان مورد ارزیابی عملیاتی قرار گرفت. در پی حمله راکتی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی به پایگاه نظامی ناحل عوز در اطراف نوار غزه، آژیر خطر در شهرک ناحل عوز به صدا درآمد. طبق ادعای ارتش اسرائیل یک فروند راکت از نوار غزه به سوی ناحل عوز شلیک شد و این راکت توسط سامانه‌های پدافندی رهگیری شد.

«امیرِ من علی» روایت آزادسازی آمرلی عراق از محاصره داعش است

  • کد خبر : 9716
  • 13 تیر 1396 - 11:43
«امیرِ من علی» روایت آزادسازی آمرلی عراق از محاصره داعش است

مستند «امیر من علی» درباره شهر آمرلی عراق و مصیبت‌هایی است که طی سال‌های اخیر بر مردم شیعه و سنی این شهر رفته است. آمرلی خلاصه‌ای از عبارت «امیری علی» یعنی امیر من حضرت علی(ع) است. به گزارش اخبار جهادی ،مستند «امیر من علی» در قالب بسته ویژه جشنواره عمار به مناسبت فتح شهر موصل […]

مستند «امیر من علی» درباره شهر آمرلی عراق و مصیبت‌هایی است که طی سال‌های اخیر بر مردم شیعه و سنی این شهر رفته است. آمرلی خلاصه‌ای از عبارت «امیری علی» یعنی امیر من حضرت علی(ع) است.

به گزارش اخبار جهادی ،مستند «امیر من علی» در قالب بسته ویژه جشنواره عمار به مناسبت فتح شهر موصل عراق و پاک شدن این کشور از شر داعش،‌ اکنون در نقاط مختلف کشور اکران می‌شود.

محمدرضا نوری همدانی کارگردان مستند «امیر من علی» است. او در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: من طلبه هستم و دروس طلبگی خواندم. همیشه در ذهنم بود که باید از صحبت روی منبر فراتر بروم و اثری تولید کنم که مخاطبش جهانی باشد. البته دلیل این تفکر بیشتر علاقه‌ای بود که از بچگی به فیلمسازی داشتم.

وی ادامه داد: من موضوعاتی را انتخاب می‌کنم که به درد انقلاب بخورد، از هر زاویه‌ای که می‌خواهد باشد؛ داستان مقاومت، اقتصاد مقاومتی یا هر چیز دیگری که می‌خواهد باشد ولی در آن مقاومت باشد.

نوری همدانی درباره انگیزه ساخت مستند «امیر من علی» یادآور شد: در اوایل سال ۹۳ یکی از دوستان به من زنگ زد و گفت می‌خواهیم به عراق برویم. تو هم همراه ما می‌آیی؟ همه آن تفکرات در ذهنم تداعی شد، جواب مثبت دادم و با آنها همراه شدم.

این مستندساز ادامه داد: داعش تازه شکل گرفته بود؛ به «جرف الصخر» و چند جای دیگر برای مصاحبه رفتیم، عراقی‌ها به ما گفتند که شهری به اسم آمرلی در محاصره است. چند وقت بعد دوباره به عراق برگشتیم. متأسفانه هفت روز بعد از آزادی آمرلی رسیدیم. محاصره تمام و آمرلی آزاد شده بود، فقط توانستیم قصه آمرلی و آزادی این شهر را از زبان مردم بشنویم.

نوری همدانی در ادامه سخنانش اظهار داشت: بعضی وقت‌ها آدم‌ها برای زیارت طلبیده می‌شوند، ولی من احساس می‌کنم که برای ساخت این مستند طلبیده شدم که به عراق بروم، این اتفاق واقعا تقدیر بود؛ شرایط برایم فراهم شده بود و من فقط آن را انتخاب کردم. برای تولید این کار بدون حامی مالی رفته بودم، ولی خوشبختانه یکی از آشنایان، تجهیزاتی در اختیارمان قرار داد تا از آنها استفاده کنیم.

وی تصریح کرد: دو نفر بودیم، با دو دوربین و بدون لپ‌تاپ. قصدمان این بود که فقط تصویر بگیریم. البته تصویر هم نه به معنی مستند سازی؛ بلکه رفته بودیم فقط مصاحبه بگیریم که الحمدلله مصاحبه‌های خوبی هم گرفتیم.

این مستندساز اضافه کرد: زمانی که به عراق رفتیم هلیکوپترها برای کمک حضور داشتند. یکی از دوستانمان که در آنجا بود و رفت با آنها صحبت کرد که هلیکوپتر بلند شود تا تصاویر هوایی بگیریم. این وسیله هم این‌گونه برایمان فراهم شد. همه چیز را خدا می‌رساند.

کارگردان مستند «امیر من علی» بیان کرد: چهار روز بود که مشغول فیلمبرداری بودیم. مریض شدم و دیگر نتوانستیم آنجا بمانیم؛ تصمیم گرفتیم که برگردیم؛ وقتی در هواپیما نشستم ۴۰ درجه تب داشتم. به ایران که رسیدیم تا یک هفته در تب می‌سوختم و هرشب کابوس آمرلی را می‌دیدم.

نوری همدانی خاطرنشان کرد: فیلم‌هایمان ناقص بود و هر جایی که می‌بردیم به ما می‌گفتند این تصاویر به درد نمی‌خورد و باید آنها را دور بیاندازی. ولی در وجودم این بود که باید یک راه حلی باشد که از این فیلم‌ها استفاده کنیم؛ من این همه زحمت کشیده بودم باید یک کار مفیدی از آن در می‌آوردم. پیش خیلی از آدم‌های بزرگ رفتیم و همه می‌گفتند تصاویر خوب نیست. یک نفر بود که سبک خاصی داشت و آن هم آقای مهدی نقویان بود. اگر به سبک مستند «امیر من علی» نگاه کنید به شیوه آقای نقویان یعنی تلفیقی از کار میدانی و داستان پردازی تهیه شده است.

وی تأکید کرد: آقای مهدی نقویان کلیتی از داستان را برایم نوشت. حدود ۹ صفحه شد. این ۹ صفحه را تبدیل به ۲ صفحه کردم و سناریویی را خودم اضافه کردم تا شد ۵ صفحه و داستان مستند «امیر من علی» شکل گرفت.

انتهای پیام/

منبع:تسنیم

به کانال تلگرامی ما بپیوندید

ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=9716

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.