تیم چین در این رشته از مسابقات از نفربرهای جنگی ساخت خودش استفاده میکند اما تیمهای روسیه و قزاقستان از نفربرهای BMP-2 ساخت روسیه استفاده خواهند کرد.
رقابتهای «حمله ساواروف» و «تانک بیاتلون» در یک دور و با قواعد مشابه برگزار میشوند که در آن، خدمه نفربرها با هدفها درگیر میشوند، هدفهایی مانند خودروهای زرهپوش سبک، بالگردهایی که در ارتفاع پایین پرواز میکنند و همچنین موشکهای ضدتانک.
هر رشته حمله ساواروف، تیمها باید با استفاده از نفربرهای خود، از یک سری موانع شامل مسیرهای آبگرفته، تپهها، پلها، خندقهای ضدتانک، سراشیبی و سربالاییهای خاکی عبور کنند.
تیمهای روسیه، چین، ونزوئلا، قزاقستان و ایران برای کسب عنوان بهترین تیم در رقابتهای بینالمللی «حمله ساواروف» در چارچوب مسابقات بینالمللی ارتشها با یکدیگر رقابت میکنند.
در این مسابقات، برای هر تیم ۴ نفربر در نظر گرفته شده که در هر نفربر، ۳ خدمه اصلی حضور یافته و یک خدمه نیز به عنوان نیروی رزرو در میدان حضور خواهد داشت که با این حساب، هر تیم ۱۲ خدمه دارد.
علاوه بر این، هر تیم ۲ مربی و ۶ نیروی دیگر در قالب واحد تعمیر و نگهداری همراه خواهد داشت. سرهنگ مهدی احمدی افشار سرپرست تیم نفربر ایران در این مسابقات است.