اخبار کوتاه

نیروهای القسام، یک بولدوزر نظامی اسرائیلی از نوع D9 را در منطقه المغراقه با راکت یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار داده و سرنشینان آن را به قتل رساندند. رزمندگان القسام یک تانک، یک بولدوزر و یک نفربر ارتش رژیم صهیونیستی در محور خان یونس را با استفاده از راکت‌های یاسین ۱۰۵ مورد هدف قرار دادند. رزمندگان کتائب القسام ابتدا یک بمب را در منزلی در شرق خان یونس که نظامیان اشغالگر اسرائیلی در داخل آن پناه گرفته بودند، منفجر کردند سپس این خانه را با راکت TBG مورد هدف قرار دادند که در این عملیات نیروهای اشغالگر کشته و زخمی شدند. سرایا القدس اعلام کرد مجاهدان این گروه، با ۷ نظامی اشغالگر اسرائیلی در محله شجاعیه در شرق غزه با اسلحه تیربار وارد درگیری شدیدی شدند و همه این نیروها را به قتل رسانده یا زخمی کردند. وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد بیمارستان معمداننی در غزه به سبب ادامه حملات دشمن صهیونیستی، محاصره و بازداشت تعدادی از کادر پزشکی و درمانی، مجروحان و آوارگان از خدمت خارج شده است.

سازمان ملل: امارات با مزدوران سودانی در لیبی ارتباط مستقیم دارد

  • کد خبر : 23422
  • 19 بهمن 1399 - 1:35
سازمان ملل: امارات با مزدوران سودانی در لیبی ارتباط مستقیم دارد
گزارش کارشناسان سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که امارات همچنان به جذب مزدوران سودانی در حمایت از ژنرال «خلیفه حفتر» جهت مقابله با دولت وفاق ملی لیبی ادامه می‌دهد.

گزارش کارشناسان سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که امارات همچنان به جذب مزدوران سودانی در حمایت از ژنرال «خلیفه حفتر» جهت مقابله با دولت وفاق ملی لیبی ادامه می‌دهد.

به گزارش اخبار جهادی، گزارش کارشناسان سازمان ملل حاکی از آن است که امارات تماس مستقیمی با گروه‌های سودانی مسلح که برای حمایت از ژنرال خلیفه حفتر در لیبی می‌جنگند، برقرار کرده است.

کمیته کارشناسان سودان در سازمان ملل ماه گذشته گزارشی منتشر کرد که در آن آمده است امارات از یک سال قبل تماس‌های مستقیمی با گروه‌های مسلح در اقلیم دارفور برقرار کرده است.

طبق گزارش وبگاه «الإمارات ۷۱»، کارشناسان سازمان ملل معتقدند که تماس مستقیم بین امارات و گروه‌های مسلح سودانی و دور زدن ژنرال حفتر و نیروهای آن نشان می‌دهد امارات تمایل به ایفای نقش مستقیم در درگیری‌های لیبی داشته و به ژنرال حفتر نیز اعتمادی ندارد.

لیبی از زمان سرنگونی حکومت معمر القذافی در سال ۲۰۱۱ فاقد دولت مرکزی است. اخیرا طرف‌های درگیر در این کشور بعد از چند سال درگیری وارد گفت‌وگو برای پایان دادن به درگیری‌ها و تشکیل دولت موقت شدند.

درگیری در لیبی مدتهاست که به یک درگیری منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای تبدیل شده و هر یک از طرفین داخلی متخاصم، حامی خارجی برای خود پیدا کرده است. مصر، عربستان سعودی، امارات، قبرس جنوبی، یونان، فرانسه و روسیه و سودان از حفتر و در مقابل، ترکیه، قطر، ایتالیا و تاحدودی مغرب و آلمان از دولت وفاق ملی حمایت می‌کنند.

سال گذشته نیز گزارش بازرس کل وزارت دفاع آمریکا درباره عملیات مبارزه با تروریسم در شمال آفریقا نشان می‌داد که امارات از فعالیت‌های مزدوران روسی وابسته به شرکت واگنر در لیبی حمایت کرده است.

بر اساس این گزارش، با وجود اینکه در اکتبر ۲۰۲۰ حفتر توافقنامه صلحی امضا کرد و بر خروج همه طرف‌های خارجی از لیبی تا ۲۳ ژانویه ۲۰۲۱ متعهد شد اما تصاویر دریافتی از ماهواره‌ها حاکی از آن است که مزدوران روسی در حال حفر سنگرهایی هستند و از سوی دیگر تماس امارات با مزدوران سودانی نشان می‌دهد که نیروهای خارجی عجله‌ای برای خروج از لیبی ندارند.

گزارش سازمان ملل همچنین حاکی از آن است که مقامات امارات به طور مستمر با فرماندهان گروه‌های مسلح در دارفور تماس برقرار کرده و حمایت لجستیک و مالی از گروه‌های مسلح در لیبی را بررسی می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

لینک کوتاه : https://akhbarjahadi.ir/?p=23422

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.